КУПИ ВАУЧЕР

Софтуер

Еър Тикетс ЕООД предлага своя  продукт ATS – Advanced Travel Software – софтуер за онлайн резервация на самолетни билети. Системата е единствената в света, предоставяща възможността да сравните цените и услугите на различните тарифи за един и същи полет. Софтуерът е разработен на базата на Travelport Universal API, най-модерната структура за доставка на услуги, свързани с туризма. Продуктът е ново поколение, позволяващ на системата да бъде интегрирана на всеки уебсайт като част от самия уебсайт, без да бъде на принципа white-label. Зад разработването на системата стои екип от професионалисти, както в изграждането на подобни софтуерни продукти, така и в агентската работа, свързана с продажбата на туристически услуги.

Как работи ATS – Advanced Travel Софтуер

ATS – Advanced Travel Software предоставя възможността за сравняване на цените и услугите, които различните тарифи на дадена авиокомпания предоставят. След като бъде избран определен полет, преди достигане до страницата, в която се изискват данните на пътуващия, се отваря прозорец, който предоставя информация за различните тарифи. Разглеждайки ги, пътникът може да избере най-подходящата тарифа за своето пътуване. Системата предоставя информация за всичко, което се включва, доплаща или не е част от съответната тарифа. Така клиентът взима информирано решение за това, което заплаща.

Как да се сдобиете с ATS – Advanced Travel Софтуер за своя бизнес

За повече информация относно ATS – Advanced Travel Software, можете да последвате този линк. На уебсайта, създаден специално, за да представя продукта, можете да откриете всичко, което ви е необходимо, за да разберете как работи и колко подходящ е ATS – Advanced Travel Software за вас! Ако имате въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас на имейл sales@airtickets.bg.