КУПИ ВАУЧЕР

За нас

AirTickets е туристическа агенция, специализирана в продажбата на самолетни билети. Нашата лично създадена система, проверява и сравнява цени от над 1000 превозвача, за да предложи на своите клиенти най-добрата възможност.

Днес AirTickets предлага различни възможности на своите клиенти.

Използваната система за търсене на хотели е революционна, що се отнася до търсене и цени. В базата данни присъстват десетки хиляди хотели от Европа и света, както и най-големите хотели в България.

Динамичният пакет (самолетен билет+хотелско настаняване) е нашата малка гордост. Разработена специално от нашият екип, услугата предлага най-добрите възможности за почивка и отдих.

Предложенията ни за екскурзии, включват множество възможности, предоставени ни от нашите партньори, за да могат нашите клиенти да изберат най-доброто за своите предпочитания.

Ако не обичате да летите, ние сме се погрижили да откриете и нашите предложения за автобусни билети, с които да кръстосвате България и Европа!

AirTickets е туристическа агенция с широка партньорска мрежа в България и по света! Нашата цел е винаги да вървим напред и да се развиваме с всеки изминал ден! В бъдеще агенцията обещава на своите клиенти да предлага още по-широка гама услуги.

AirTickets – райско пътуване, сигурно пристигане!

Сертификати