ВХОД за АГЕНЦИИ

Airtickets създаде ново поколение система за онлайн резервации

Българската компания Airtickets (ЕърТикетс) разработи своя собствена софтуерна програма за пътувания ATS(advanced travel software), предлагаща иновативни решения за туристическата индустрия. Софтуерните продукти са създадени в тясно сътрудничество с опитни туристически агенти, които обслужват нуждите на ежедневната работа, така че различните механизми за резервация да бъдат лесно достъпни и удобни. Мисията на AirTickets Ltd. е да предоставя иновативни решения и усъвършенствана технология, която може да бъде приложима за всякакъв вид туристически бизнес и да бъден удобен инструмент за туроператори в България и по света.

Какво е ATS – Разширен софтуер за пътуване? ATS – Advanced Travel Software е ново поколение система за онлайн резервации (ORS). Технологията е базирана на Universal API на Travelport. Продуктът е създаден с уникални характеристики, които позволяват на клиента да вземе добре информирано решение за покупката на своя самолетен билет от сайта на компанията.

Туристическите агенции могат по-лесно и бързо да получат достъп до полетна информация и съответно да правят резервации за своите клиенти. Това, което отличава ATS от всички други на пазара е скоростта, удобния интерфейс и персоналното обслужване. За удобство на всички партньори и туроператори Airtickets (ЕърТикетс) работи с всички IATA авиокомпании.

Airtickets (ЕърТикетс) е доверен партньор, с качествено обслужване на корпоративни клиенти. Компанията работи с едни от най-утвърдените фирми в България като осигурява цялостно обслужване, съобразено с обемите и целите на пътуване на служителите, атрактивни отстъпки, както и лично отношение в подготовката на пътуването.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ

Дестинации | Самолетни билети от AirTickets.bg
airadmin

Лаго ди Комо

Лаго ди Комо (на италиански: Lago di Como, още известно под името Ларио Lario; Lach de Comm в Западна Ломбардия; на латински: Larius Lacus) е

Прочети повече »
Дестинации | Самолетни билети от AirTickets.bg
airadmin

Нюрнберг

Нюрнберг (на немски: Nürnberg) е град в Югоизточна Германия, провинция Бавария. Нюрнберг е известен със своите красиви сгради и с музея на играчките. Разположен е

Прочети повече »
Дестинации | Самолетни билети от AirTickets.bg
airadmin

Копенхаген

Копенхаген (на датски: København, [kʰøb̥m̩ˈhɑʊ̯ˀn]) е столица и най-голям град на Дания.  Разположен е на източния бряг на остров Шеланд и частично на остров Амагер.

Прочети повече »
Дестинации | Самолетни билети от AirTickets.bg
airadmin

Цюрих

Цюрих (на немски: Zürich; на френски: Zurich) е най-големият град в Швейцария, административен център на кантон Цюрих. Градът е най-голямото търговско средище в Швейцария и

Прочети повече »