КУПИ ВАУЧЕР

ПОЛИТИКА ЗА АНУЛИРАНЕ

Еър Тикетс ЕООД

гр. София, ж.к. „Младост“ 1, бл. 132, офис 3 office@airtickets.bg +359 2 423 83 38

Политика при отказ от направена поръчка

Съгласно законодателството на ЕС, вие можете да анулирате онлайн покупка в срок от 7 работни дни от деня, в който получите поръчаните продукти. Този седемдневен срок не се отнася за резервации за хотел, наемане на автомобил, закупуване на самолетни билети, круизи и други.

Отказ от резервация на самолетен билет

Можете да се откажете от вашата резервация за самолетен билет преди неговото издаване без да дължите неустойка. След този момент, ако пожелаете анулация, ще бъдат приложени правилата на тарифата и авиокомпанията издател на вашия билет (независимо, че част от пътуването може да се извърши от друг превозвач). Ако авиокомпанията позволява, бихте могли да анулирате своя самолетен билет в същия ден, в който е издаден, отново без да дължите неустойка.

Политика за доставка на стоки / предоставяне на услуги

По правило, документите за пътуване са електронни и се доставят по електронна поща до 1 работен ден от заплащането им

Рекламации

Всички рекламации се уреждат в писмен вид съгласно условията на приложимото законодателство. В случай, че не сте доволни от предоставената от „Еър Тикетс“ ЕООД услуга (резервация), можете да се свържете с нас на office@airtickets.bg. В случай, че не сте доволни от предоставена услуга от трети страни (авиокомпания, круизна компания, хотел, компания за наем на автомобили или други), „Еър Тикетс“ ЕООД ще съдейства за търсенето на отговорност от третата страна, съгласно приложимите правила и ред.

Възстановяване на суми

В случай, че е допустимо възстановяване на суми към вас, ние ще го извършим до 7 работни дни след като те бъдат възстановени към Еър Тикетс ЕООД от съответната авиокомпания.